BEHANDELINGEN

BUILDER GEL (BIAB)

Builder gel is een handige nageltechniek die alles biedt wat je nodig hebt in één flesje. Het is een dikke, zelf level gel die de natuurlijke nagels versterkt en zelfs kan verlengen. Met Builder krijg je een gladde afwerking zonder veel handmatig werk, en het wordt snel uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het resultaat is flexibele, sterke nagels met een natuurlijke uitstraling, en het bespaart tijd door minder lagen en handelingen. Ideaal voor wie op zoek is naar een efficiënte en veelzijdige oplossing voor nagelversterking en -verlenging.

Nieuwe set Biab Nude € 40

Biab nieuwe set met kleur € 45

Biab Nude opvullen € 35

Biab opvullen met kleur € 40

Babyboom € 45

Babyboom upvullen € 45

GELLAK

Gellak is een populaire nagelbehandeling die een langdurige en glanzende afwerking aan de nagels geeft. Het proces omvat het aanbrengen van een speciale gelachtige nagellak, die vervolgens wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Dit uithardingsproces zorgt voor een duurzame en krasbestendige laklaag. Gellak blijft meestal langer zitten dan gewone nagellak en heeft het voordeel dat het snel droogt. Het resultaat is een mooie, gepolijste look die wekenlang kan aanhouden zonder af te bladderen. Gellak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt vaak gebruikt voor zowel natuurlijke nagels als kunstnageltoepassingen.

Gellak € 25

Manicure met gellak € 35

VERLENGING

Nagelverlenging is een techniek in de nagelverzorging waarbij de lengte van de natuurlijke nagel wordt verlengd. Er zijn verschillende methoden voor nagelverlenging, waaronder het gebruik van kunstnageltips of het opbouwen van extra lengte met behulp van nagelverlengings materialen zoals gel. Deze materialen worden op de natuurlijke nagel aangebracht en gevormd volgens de gewenste lengte en vorm. Nagelverlenging wordt vaak toegepast om kortere nagels een langer en esthetisch aantrekkelijker uiterlijk te geven. Het is een populaire keuze in de nagelverzorging, zowel voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden.

Biab met verlenging € 55

Babyboom met verlenging € 60

Babyboom opvullen € 45

PEDICURE

Een pedicure is een verwen behandeling voor je voeten. Het begint met het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van nagelriemen en het verwijderen van eventuele eeltplekken. Daarna volgt een ontspannende voetmassage en wordt de huid gehydrateerd. Een pedicure zorgt niet alleen voor mooie nagels, maar ook voor gezonde en verzorgde voeten.

Pedicure € 35

Pedicure met kleur € 45

MANICURE

Een manicure is als een verwen moment voor je handen en nagels. De nagels worden gevijld en in vorm gebracht, de nagelriemen verzorgd en overtollige huid weggehaald. Een exfoliatie maakt de handen glad, en een hydraterende behandeling volgt. Optioneel kan er nagellak worden aangebracht. Het resultaat is niet alleen mooie nagels, maar ook gezonde en verzorgde handen.

Manicure € 15